Organizare Evenimente


Suntem o agentie specializata in toate tipurile de evenimente, corporate, caravane, petreceri de firma si private, campanii BTL, nunti, botezuri, ceremonii.

Organizam evenimentele de la inceput si pana la sfarsit, avem o baza de date cu locatii sau spatii de toate tipurile, pentru toate gusturile, locuri stiute si nestiute de altii. Dispunem de asemenea de decoratiuni diverse, standard si atipice pentru evenimente, incercam sa realizam o atmosfera perfecta, sa facem din fiecare eveniment o carte noua de vizita pentru noi si o amintire placuta pentru partenerii nostri.

Punem la dispozitie servicii de catering variate, dispunem de o baza de date cu artisti si muzicieni de toate felurile, asiguram sonorizare, scena...Cu alte cuvinte suntem o agentie "all inclusive" care va poate lua de pe cap stresul organizarii unui eveniment mic sau de amploare. Ne caracterizeaza bunul simt asadar preturile noastre sunt adaptate pieteii si nevoilor clientului. Ne ghidam dupa deviza "Mai bine un client castigat decat unul pierdut". Asadar suntem flexibili si maleabili si ne pliem pe nevoile fiecarui client.

De ce sa nu recurgeti la serviciile unei echipe profesioniste, obisnuite sa faca totul perfect, de la inceput si pana la sfarsit, sa va lasati ajutati sa parcugeti toate etapele organizarii de niste experti in domeniu care fa asta de 15 ani?

Exista un grafic bine definit cu pasii care trebuiesc facuti pentru ca evenimentul sa fie asa cum l-ati visat. Noi ne vom ocupa de tot ceea ce dvs v-ar lua timp si v-ar pune in dificultate in alegerile facute.

Foto Video

Aranjamente Florale

Cocarde

Catering

Prezidiu

Gaspouri

Buchete de flori

Invitatii

Lumanari

Huse si Funde Scaune, Fete de Masa

Foto Video

Aranjamente Florale

Cocarde

Marturii

Lumanari

Catering

Suport Tehnic

Artisti

Gasirea locatiei

Creatie si concept pentru lansari de produse si servicii

Solutii tehnice si logistice

Sunet conferinta

Traducere simultana

Videoproiectie

Plasme

Ecrane

Facepainting

Magicieni

Modelare de baloane

Animator (personaje din poveste)

Locatii

Concept