Agentie de Modele

Cu o experienta pe piata de peste 15 ani, Flash Models este una dintre agentiile de modele cele mai serioase din Capitala. Are o baza de date vasta care cuprinde toate tipologiile de modele. Andra Teodorescu, proprietarul si intiatorul acestei agentii, a fost la randul ei model, asadar tine foarte tare ca cei cu care colaboreaza sa fie profesionisti, punctuali, modelele sunt testate si evaluate la intervale regulate de timp. Flash Models este agentia cu cea mai mare baza de hostess din Romania.

Serviciile noastre includ planificarea si organizarea de evenimente, activitati promotionale si campanii de sampling, lansari de produse, conferinte de presa, distributie de materiale publicitare in locatii cu trafic intens, actiuni de hostess pentru conferinte, hostess pentru evenimente, hostess pentru targuri, hostess pentru expozitii, hostess pentru petreceri private.

Profesionalismul este cuvantul care ne caracterizeaza, asadar apelati cu incredere la serviciie noastre si cu siguranta vom deveni din parteneri, prieteni!